Svenska Viltmatakademin

"Värnar jaktens och viltets skötsel för en bättre köttkvalitet, 
kokkonsten om vilt och hur förädling av viltkött kan ske på bästa sätt."

Rökt (Smör)gås

4 portioner

Rökt gåsbröst är utmärkt att använda på buffébord eller som här på en smörgås  - kanske till entrérätt. Rökt kött är drygt och lätt att förvara, ta med sig på utflykten.

Ingredienser
4 skivor mörkt bröd
rökt gåsbröst, 200 gr
cream cheese med pepparrot
huvudsallad
ett stort päron, persilja

Gör så här
Lägg några salladsblad – helst huvudsallad på ett mörkare bröd.
Bred på cream cheese med pepparrot.
Skär skivor av det rökta gåsbröstet.
Och överst – några tunna skivor päron.
Klippt persilja

Svenska Viltmatakademin 
c/o Jakob Lind, Björkhagsplan 9 
121 53 Johanneshov

Org nr 802455-7186

Styrelsen

Ordförande 
Jakob Lind 
Mobil +46 70 431 4705

Sekreterare
Andreas Landén
Mobil +46 70 577 33 85

Skattmästare
Christoffer Rinman
Mobil +46 703 263 353


Ledamöter 
Henrik Norström 
Marie Söderqvist
C  G Wachtmeister 

Kontakta oss

info@viltmatakademin.se