Meny
Ledamöter
Viltrecept
Vilthantering
Vilthanteringsanläggningar
Bestämmelser kring vilt
Kurser
Årets viltdag
Tävlingsarkivet
Kontakt
Svenska Viltmatakademin
"Värnar jaktens och viltets skötsel för en bättre köttkvalitet, kokkonsten om vilt och
hur förädling av viltkött kan ske på bästa sätt."
Recept
Rådjur à la Versaille
Läs mer
Stekt vildand med bräserat lår, rosmarinkryddad potatis och päronsky
Läs mer
Ostfyllda vildsvinsbiffar med plommonsås
Läs mer
Fasan a la Bing
Läs mer
Risotto på vildkanin
Läs mer
Medelhavsinspirerade viltbiffar
Läs mer
Kaprisfyllda viltbiffar med rostade rotfrukter och dijon sås
Läs mer
RÖKT (SMÖR)GÅS
Läs mer
Gravad gräsand i pesto Creme fraiche
Läs mer
1
2
Nästa »
Svenska Viltmatakademin
Sältlösavägen 1
197 92 BRO
Styrelsen
Ordförande
Torsten Mörner
Mobil +46 705 679 352
Vice ordförande
Katarina Klingspor
Mobil +46 730 875 360
Sekreterare/skattmästare
Henrik Treschow
Mobil +46 705 153 060
Ledamöter
Anders Levén
Mobil +46 703 254 559
Maria Norrfalk
Mobil +46 703 850 800
C G Wachtmeister
Mobil +46 708 660 622
Kontakta oss
info@viltmatakademin.se