Svenska Viltmatakademin

"Värnar jaktens och viltets skötsel för en bättre köttkvalitet, 
kokkonsten om vilt och hur förädling av viltkött kan ske på bästa sätt."

Rökt (Smör)gås

4 portioner

Rökt gåsbröst är utmärkt att använda på buffébord eller som här på en smörgås  - kanske till entrérätt. Rökt kött är drygt och lätt att förvara, ta med sig på utflykten.

Ingredienser
4 skivor mörkt bröd
rökt gåsbröst, 200 gr
cream cheese med pepparrot
huvudsallad
ett stort päron, persilja

Gör så här
Lägg några salladsblad – helst huvudsallad på ett mörkare bröd.
Bred på cream cheese med pepparrot.
Skär skivor av det rökta gåsbröstet.
Och överst – några tunna skivor päron.
Klippt persilja

Svenska Viltmatakademin 
Sältlösavägen 1 
197 92 BRO

Org nr 802455-7186

Styrelsen

Ordförande 
Katarina Klingspor 
Mobil +46 730 875 360

Sekreterare/skattmästare
Henrik Treschow
Mobil +46 705 153 060


Ledamöter 
Anders Levén 
Mobil +46 703 254 559 

Maria Norrfalk
Mobil +46 703 850 800 

C  G Wachtmeister 
Mobil +46 708 660 622

Jakob Lind
Mobil +46 70 431 4705

Kontakta oss

info@viltmatakademin.se