Meny
Ledamöter
Viltrecept
Vilthantering
Vilthanteringsanläggningar
Bestämmelser kring vilt
Kurser
Årets viltmatdag
Tävlingsarkivet
Kontakt
Svenska Viltmatakademin
"Värnar jaktens och viltets skötsel för en bättre köttkvalitet, kokkonsten om vilt och
hur förädling av viltkött kan ske på bästa sätt."
Julskinka på vildsvin? Så här gör du!
Fler recept hittar du här nedan.
Örtgravad tjälknöl på kanadagås
Läs mer
Italienska älgfärsbiffar med basilikasås och pesto
Läs mer
Rökt orrbröst med äppel- och sellerisallad
Läs mer
Älgfilé, jordärskocka pepparrot rödvinssky
Läs mer
Såser
Läs mer
← Föregående
1
2
Recept
Svenska Viltmatakademin
c/o Jakob Lind, Björkhagsplan 9
121 53 Johanneshov
Org nr 802455-7186
Styrelsen
Ordförande
Jakob Lind
Mobil +46 70 431 4705
Sekreterare
Andreas Landén
Mobil +46 70 577 33 85
Skattmästare
Christoffer Rinman
Mobil +46 703 263 353
Ledamöter
Henrik Norström
Marie Söderqvist
C G Wachtmeister
Kontakta oss
info@viltmatakademin.se