Meny
Ledamöter
Viltrecept
Vilthantering
Vilthanteringsanläggningar
Bestämmelser kring vilt
Kurser
Årets viltmatdag
Tävlingsarkivet
Kontakt
Svenska Viltmatakademin
"Värnar jaktens och viltets skötsel för en bättre köttkvalitet, kokkonsten om vilt och
hur förädling av viltkött kan ske på bästa sätt."
Julskinka på vildsvin? Så här gör du!
Fler recept hittar du här nedan.
Rådjur à la Versaille
Läs mer
Stekt vildand med bräserat lår, rosmarinkryddad potatis och päronsky
Läs mer
Ostfyllda vildsvinsbiffar med plommonsås
Läs mer
Fasan a la Bing
Läs mer
Risotto på vildkanin
Läs mer
Medelhavsinspirerade viltbiffar
Läs mer
Kaprisfyllda viltbiffar med rostade rotfrukter och dijon sås
Läs mer
RÖKT (SMÖR)GÅS
Läs mer
Gravad gräsand i pesto Creme fraiche
Läs mer
1
2
Nästa →
Recept
Svenska Viltmatakademin
c/o Jakob Lind, Björkhagsplan 9
121 53 Johanneshov
Org nr 802455-7186
Styrelsen
Ordförande
Jakob Lind
Mobil +46 70 431 4705
Sekreterare
Andreas Landén
Mobil +46 70 577 33 85
Skattmästare
Christoffer Rinman
Mobil +46 703 263 353
Ledamöter
Henrik Norström
Marie Söderqvist
C G Wachtmeister
Kontakta oss
info@viltmatakademin.se